Despre FRENDS

Generația noastră construiește!

Viziunea FRENDS este de a crea un cadru favorabil tinerilor de a se dezvolta, a evolua și performa într-o asociație prietenoasă, precum și de a contribui la îmbunătățirea societății prin proiecte proprii sau realizate la nivel organizațional.

Valorile

Totul începe cu valorile noastre. Acestea ne fac mai puternici, ne oferă creativitate și energia necesară pentru a ne îndeplini obiectivele. Valorile noastre ne diferențiază, pentru că într-o lume în care scopul scuză mijloacele, am ales să respectăm patru valori esențiale, care sculptează modul în care ne desfășurăm activitatea în fiecare zi.

Prietenie

și căutăm oameni ca noi și ne-am creat o rețea de prieteni în toată țara

Loialitate

ascultăm, înțelegem și oferim ajutor; credeam în voluntarii noștri, investim timp și îi ghidăm către o autodepășire continuă

Spirit de echipă

credem în eficacitatea lucrului în echipă și a cooperării în orice situație

Leadership

ne străduim să unim și să creăm cele mai bune echipe, cu reușite în situații limită

... să povestim

Asociația Frends pentru Dezvoltare este o organizație democratică și independentă, față de orice autorități publice locale sau centrale, partide politice, sindicate, organizații non-guvernamentale, fundații, culte religioase, instituții de învățământ, precum și față de orice alte alte persoane fizice sau juridice de drept public sau privat române sau străine, dar își rezervă dreptul de a întreține cu acestea relații de colaborare, precum și dreptul de a exprima punctele de vedere ale membrilor săi față de orice chestiune de interes public.

Scopul principal al Asociației este reprezentat de susținerea activităților de dezvoltare ale societății. Îți desfășoară activitatea în scopul promovării și apărării drepturilor și intereselor cetățenilor români, intereselor de tip economic, social și cultural ale membrilor săi, precum și a satisfacerii nevoilor de dezvoltare personală și profesională.

Ne-am propus sa

Parteneri

Parteneri